Cum am ajuns să mă plimb prin Franța cu un colet de la Elefant
Posted by on Jul 28, 2015 in Cuvinte | One CommentPrima dată cand am facut o comanda online pe elefant.ro, o sa radeti, a fost ca sa-mi cumpar propria carte. Pentru ca trebuia sa fac cateva cadou unor prieteni, iar o prietena mi-a sugerat sa le iau de pe elefant.ro, ca sunt mai ieftine. Zis si facut.

Pentru ca mi-au ajuns la timp si am fost fericita ca am facut si eu o data in viata “o afacere”, am continuat sa intru regulat pe acest site si am aflat ca vand si alte lucruri in afara cartilor. Probabil ca foarte multi au facut ca mine din moment ce au ajuns la 500.000 de clienti… Asa ca am zis sa va anunt ca saptamana aceasta au super reduceri.

Ce e funny e ca eu mi-am comandat cate ceva (un ceas, o rochie, o carafa de apa cadou pentru parintii lui Alex etc.) si pentru ca sunt in vacanta, cineva mi-a adus coletul direct la aeroport. Si acum il plimb prin Franta. Sper sa-i placa. 

andreea aeroport

1 Comment

  1. Klauss
    August 3, 2015

    Ma, da toti astia care intamplator va luati de pe acest site cate ceva, va luati fix aceleasi lucruri? : ceas, rochie sau geanta, cana sau carafa? Mai schimbati si voi comanda…..aiurea totusi sa te plimbi cu un colet prin Europa…..

    Reply

Leave a Reply